Разгледайте

Снимки на хижа Люляка

Винаги има нещо чаровно около хижа Люляка дали това е планината и спокойствието или активностите в близост до хижата, от които можете да се възползвате.

Хижа Люляка Отвън

Хижа Люляка разполага със собсвен паркинг и място където вашите деца могат да играят и се забавляват докато вие се наслаждавате на домашно приготвените ни ястия. Имаме ресторант – градина с 30 места, а за вашето добро настроение сме предвидили външен бар където можете да изберете перфектните за вас напитки.Нашите стаи

Хижа Люляка е двуетажна сграда с общо около 25 легла и разполага с общо 6 двойни стаи, 2 тройни стаи и 2 фамилни стаи за четирима и трима. На всеки един от етажите има по 2 санитарни възела.


Района около хижата

Хижа „Люляка“ се намира в местността Джулин кладенец, на десния бряг на р. Крива, на 610 метра надморска височина в Западна Стара планина.

До нея може да се стигне по асфалтиран път след старото шосе през селището Беледие хан (с. Градец, община Костинброд, 26 км от София). В непосредствена близост до хижата се намират множество пещери и интересни от катерачна гледна точка скали.

Посетителите на района край хижа „Люляка“ има възможността да достигнат до любимите си места за пикник и разходки, да ползват новоизградена беседка и възстановената детска площадка, както и да се запознаят с богатото биоразнообразие на Беледие хан.